Kvällspromenad

Hur härligt är det att kunna ta en promenad på kvällen och det är fortfarande ljust? Att komma hem från jobbet och kunna gå ut och höra fågelkvitter, känna doften av blommor som precis slagit ut. Jag känner mig nyfrälst varje vår när allt kommer till liv igen. För några dagar sedan åt vi vår kvällsmiddag på en picknickfilt i parken!

ginster

körsbärsblom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vid den gamla paradgatan Karl-Marx-Alle finns en rosenträdgård som de har hållit på att förbereda sedan 2015, för i år hålls den internationella trädgårdsutställningen IGA Berlin 2017, så då måste ju staden rustas upp. Ni som är eller har varit i Berlin förstår nog att det är ett ganska omfattande projekt. I alla fall, den här platsen började att planteras om och fixas till av lärlingar vid någon trädgårdsskola och givetvis ramades den prompt in av ett stängsel. Hoppas bara att de inte glömmer ta bort det innan IGA sätter igång. Berlin alltså…OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat av

Kommunikatör by day, singer-songwriter by night. Bor i Berlin. Brinner för en hållbar livsstil, miljö och natur, växtbaserad mat.

6 reaktioner till “Kvällspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s