Berlin i höstskrud

Vi har haft regn, vi har haft rusk. Vi har haft en dödlig storm utan dess like. Och i Berlin och kringliggande skogar förstördes tjugotusen träd. Dagarna blir kortare, kvällarna blir kallare. Förkylningar sprids och folk drömmer om nästa semester.

Men hösten kan också vara vacker. Den kan vara lugna kvällar med en kopp te och en bok. Den kan vara att sitta ute med öppen jacka och dricka en kaffe på eftermiddagen. Den kan vara långa promenader med prasslande höstlöv under fötterna. För att inte tala om färgerna!

Jag tog med mig kameran några dagar då oktober verkligen kändes gyllene. Nedan följer en liten bildkavalkad med alla höstens färger.

Kära läsare, kommentera gärna och berätta vad du gillar mest med hösten.

_A033276 _A033278
_A033330 _A033333
_A033335 _A033341
_A083438 _A083429
_A143519 _A153522
_A153525 _A153537
_A153539

4 reaktioner till “Berlin i höstskrud

 1. Den härliga hösten inbjuder till mys både ute och inne.
  Färgerna är underbara och en kan fylla skafferiet med svamp från skogen💖
  Fina bilder du tagit👍

  Gilla

  1. Det där med svampplockning vill jag definitivt sätta mig in i en vacker dag. Tänk vad naturen kan bjuda på. Tack för din kommentar!

   Gilla

 2. Det JAG gillar med hösten är jag har dina höstiga blogginlägg att se fram emot! Nej men for realisis så gillar jag faktiskt att det är mycket grått väder men när det är sol är det ofta de små fluffiga molnen som jag upptäckte 2009 när jag hade min första kamera, för fy så många bilder jag tog på ”oktobermolnen”. Det är verkligen endast i oktober jag ser dem?! Älskar det. Och sen så älskar jag också…löv.

  Gilla

  1. Höstiga blogginlägg att se fram emot?! Nu känner jag lite press här, va. Jamen du tar så himla fina bilder, och skriver så bra, när ska du blogga mer igen? Höstlöv är så fina, vill bara göra massa inredningspyssel med dem!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close