När hösten knackar på

Så hände det igen.

Trots nyttiga kostvanor, (ganska) regelbunden träning och frisk luft (när jag åkte ifrån Berlin åtminstone). Influensan slog till. När kroppen säger ifrån tycker i alla fall jag att det är bäst att lyssna. Stanna hemma (den som har möjlighet), dricka örtte och sträckkolla någon serie eller läsa en bok (fast redan det kan vara för jobbigt ibland).

Är det bara jag, eller känns det som att förkylningar och influensavirus alltid slår till just när en bestämt sig för att vara extra produktiv, eller påbörjat ett nytt träningsprogram?

Nåväl, från min plats i soffan har jag åtminstone en fin utsikt över den här blombuketten. Den känns kanske inte så höstig tack vare färgvalet, men trots det gråa regnvädret utanför känner jag mig inte riktigt redo att välkomna hösten än.

bukett_bitaravberlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close