Dagens viktigaste mål

Jag skulle kunna äta frukost vilken tid på dygnet som helst. Bröd, flingor, frukt, pålägg, gröt – det går att variera i evighet (visst, det går väl lika bra att variera sin lunch eller middag i all evighet också)! Eller så är det ju det där med att bryta fastan (break fast, som det faktiskt bokstavligen heter på engelska) som är så tillfredsställande, att äta efter en lång paus, för att sätta igång kroppen efter natten.

Nyligen hade jag en extra lång natt att sätta igång efter. Turligt nog var det en söndag så jag hade lite tid att fixa fram en fotogenisk macka.

Avokado är ju aldrig fel. Så det fick det bli. Jag hittade två perfekt mogna hos en grönsakshandlare (dock var den ena grå på insidan…) för 1 euro så jag slog till på det! Och rädisor, något jag upptäckte först förra året att jag faktiskt gillar. Lite övervuxen krasse och olivolja på det och så var det klart!

DSC06408.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close