En lat söndag vid kanalen

Soliga söndagar kan gestaltas lite hursomhelst i Berlin. Många går till någon av de många loppmarknader som bjuds, vissa passar på att slinka in på Berghain när köerna inte är så långa, en del flyr staden för lantliga utflykter men de flesta tar sig till första bästa gräsplätt och njuter av livet. Gärna med en öl eller en Radler* i väskan.

Just en sådan söndag orkade inte jag heller företa mig något, förutom att ta mig ned till Kreuzberg för att bara ta det lugnt, läsa en bok och titta på människor. Min bok lyckades inte så väl med att behålla mitt intresse så istället satt jag och tittade på människorna runtomkring mig, vilket var så fascinerande att jag helt glömde bort mig själv och mina bara axlar som i slutet av dagen bar en stolt röd färg. Aj.

DSC06392.JPG

*En Radler är en blandning av öl och sprite eller 7up. Finns att köpa i ett gäng utföranden i vilken kiosk eller mataffär som helst.

2 reaktioner till “En lat söndag vid kanalen

  1. SOLSKYDD NÄSTA GÅNG! Det är liv eller död på spel.

    Gillad av 1 person

    1. Ja, typisk nybörjarmiss. Jag brukar vara så noga.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close